Skip to content

Recepty, zahrada, bydlení a životní styl

  • Domů
  • Recepty
    • Drinky a nápoje
      • Sirupy
    • Přílohy
      • Omáčky
    • Dorty a dezerty
    • Koláče a moučníky
      • Bábovky
      • Cheesecake
      • Muffiny
      • Palačinky
    • Hlavní jídla a oběd
      • Bezmasá jídla
      • Houby
      • Ryby
      • Saláty
      • Sladké recepty
      • Těstoviny
      • Kuřecí maso
      • Vepřové maso
      • Hovězí maso
      • Mleté maso
    • Polévky
      • Krémové polévky
      • Luštěninové polévky
      • Zeleninové polévky
    • Pomazánky
    • Tipy do kuchyně
    • Snídaně
    • Večeře
  • Zahrada
    • Atlas rostlin
    • Péče o zahradu
    • Rekonstrukce a úprava zahrady
    • Rostliny a květiny
      • Bylinky
      • Letničky
      • Ovoce
      • Stromy a keře
      • Trvalky a skalničky
      • Zelenina
  • Životní styl
    • Láska a vztahy
    • Móda a Krása
    • Oddech a zábava
    • Rodina
    • Zvířata
      • Plemena psů
    • Komerční články
  • Bydlení
    • Dekorace a výzdoby
    • Jak vybrat do domácnosti
    • Jak vyčistit
    • Pokojové rostliny
    • Styly bydlení
  • Cestování
    • Cestovatelské tipy a rady
    • Dovolená v Česku
    • Nejznámější města světa
  • Technika a zařízení
    • Auto-moto
    • IT & mobilní telefony
    • Jak vybrat zařízení
  • Kontakt

Recepty, zahrada, bydlení a životní styl

  • Domů
  • Recepty
    • Drinky a nápoje
      • Sirupy
    • Přílohy
      • Omáčky
    • Dorty a dezerty
    • Koláče a moučníky
      • Bábovky
      • Cheesecake
      • Muffiny
      • Palačinky
    • Hlavní jídla a oběd
      • Bezmasá jídla
      • Houby
      • Ryby
      • Saláty
      • Sladké recepty
      • Těstoviny
      • Kuřecí maso
      • Vepřové maso
      • Hovězí maso
      • Mleté maso
    • Polévky
      • Krémové polévky
      • Luštěninové polévky
      • Zeleninové polévky
    • Pomazánky
    • Tipy do kuchyně
    • Snídaně
    • Večeře
  • Zahrada
    • Atlas rostlin
    • Péče o zahradu
    • Rekonstrukce a úprava zahrady
    • Rostliny a květiny
      • Bylinky
      • Letničky
      • Ovoce
      • Stromy a keře
      • Trvalky a skalničky
      • Zelenina
  • Životní styl
    • Láska a vztahy
    • Móda a Krása
    • Oddech a zábava
    • Rodina
    • Zvířata
      • Plemena psů
    • Komerční články
  • Bydlení
    • Dekorace a výzdoby
    • Jak vybrat do domácnosti
    • Jak vyčistit
    • Pokojové rostliny
    • Styly bydlení
  • Cestování
    • Cestovatelské tipy a rady
    • Dovolená v Česku
    • Nejznámější města světa
  • Technika a zařízení
    • Auto-moto
    • IT & mobilní telefony
    • Jak vybrat zařízení
  • Kontakt
  • Home
  • Recepty
  • Polévky
  • Page 3

Polévky

Recepty polévky jsou jedním z nejvyhledávanějších receptů. Možná také proto, že jsou velmi chutné, výživné a zdravé jídlo. Češi je prostě milují. Připravit vydatné polévky není vůbec složité ani pro úplné amatéry. Mezi nejoblíbenější patří: gulášová polévka, zelňačka, bramboračka, cuketová polévka, tradičná česnečka, nebo například jednoduché zeleninové polévky. 

Nejlepší recepty na polévky připravíte snadno a také nejsou náročné na rozpočet – zvláště pokud si je uvaříte doma, místo abyste ji kupovali v obchodě. Například taková hrachová polévka s bramborami je chutná a zdravá, a přitom nízkonákladová. Vhodnou volbou je také pórová polévka, nebo fazolová.

Recepty na polévky jsou oblíbené

Pokud hledáte tipy na polévky jste na správném místě. Na Tipio.cz naleznete mnoho možností jak připravit polévku. Chcete-li druhy polévek co zahřejou připravte si suroviny na polévku z kuřecího vývaru, nebo dýňovou polévku z Hokkaido. Pokud ovšem nemáte čas a chcete připravit jiné druhy polévek, které jsou rychlé, zkuste recept na polévku z brokolice, nebo frankfurtskou polévku. Jste vy nebo vaše rodina velmi hladový? Potom připravte polévku co zasytí, v tomto případě můžete zvolit čočkovou, hubovou nebo uzenou polévku.

Jak připravit chutnou polévku?

Některé vyžadují více času na přípravu než jiné, takže budete muset v kuchyni strávit trochu více času. Chutné polévky, jako je například cibulačka, nebo květáková polévka, není obtížné připravit doma. Základem je používat čerstvé suroviny a vědět, jak dlouho se musí jednotlivé suroviny vařit, než se přidá další. Nezapomeňte také, že zatímco některé je třeba vařit i více než 60 minut nebo déle, jiné jsou hotovy již za 15 minut.

Existují i další speciální polévky jako například Pho bo, kulajda, oblíbený i nenávidený boršč, nebo například balkánsky tarator.

Kromě křémových polévek můžete vyzkoušet také další recepty.

PolévkyRecepty

Drožďová polévka: Rychlý tradiční recept

Drožďová polévka je rychlá a chutná výborně. Droždí tvoří základ při pečení […]

Michaela Romanova
8. července 20248. července 2024
Krémové polévkyPolévkyReceptyZeleninové polévky

Mrkvová polévka z pečené mrkve: Recept pro děti i dospělé

Mrkvová polévka je zdravá, vhodná pro detoxikaci organismu a výborná v případě, […]

Michaela Romanova
8. července 20248. července 2024
Krémové polévkyPolévkyReceptyZeleninové polévky

Krémová bramborová polévka: Recept na tradiční českou polévku

Krémová bramborová polévka patří k základním naší české kuchyně. Brambor si můžeme […]

Michaela Romanova
8. července 20248. července 2024
Krémové polévkyPolévkyReceptyZeleninové polévky

Hokaido polévka – Recept se smetanou i bez ní

Hokaido polévka je výborná k zahřátí a doplnění vitamínů na podzim. Je […]

Michaela Romanova
24. června 202424. června 2024
Brokolicový krém: Recept, který dodá vitamíny
Krémové polévkyPolévkyReceptyVečeřeZeleninové polévky

Brokolicový krém: Recept, který dodá vitamíny

Brokolicový krém je hutný, výživná a velmi chutný. Existuje mnoho variant, ale […]

admin
13. června 202413. června 2024
PolévkyReceptyTipy do kuchyně

Jak zahustit polévku: 7 tipů na zahuštění polévky

Jak zahustit polévku – otázka, se kterou se potýkáte zřejmě často například […]

Michaela Romanova
6. června 20246. června 2024
Buřtguláš – Jednoduchý recept s chlebem
Hlavní jídla a obědPolévkyRecepty

Buřtguláš – Jednoduchý recept s chlebem

Tradiční Buřtguláš je rychlé a jednoduché jídlo. Je známý jako bramborový guláš. […]

Michaela Romanova
27. května 202427. května 2024
Krémové polévkyLuštěninové polévkyPolévkyReceptyZeleninové polévky

Krémová hrachová polévka: Poctivý a jednoduchý recept

Hrachová polévka tvoří základ lidové kuchyně v Česku. Recept na hrachovou polévku […]

Iva Rudá
17. května 202417. května 2024
Krémové polévkyLuštěninové polévkyPolévkyReceptyZeleninové polévky

Krémová hrášková polévka z čerstvého hrášku – Chutný recept

Krémová hrášková polévka je vynikající polévka a nejlépe chutná z čerstvého hrášku. […]

Jana Fojtíková
14. května 202414. května 2024
Hovězí masoPolévkyRecepty

Gulášová polévka – Připravte si oblíbenou pochoutku

Tradiční gulášová polévka neodmyslitelně patří k chladnému období v roce. Zatímco v létě si ji […]

Michaela Romanova
13. května 202413. května 2024

Posts pagination

< 1 2 3 4 … 9 >

Zásady ochrany osobních údajů | Kontakt | Cookies

https://mentalitch.com/the-most-beautiful-places-in-greece-a-guide-for-travelers/

https://timebusinessnews.com/the-9-most-interesting-landmarks-in-germany-you-must-visit/

Nejnovější příspěvky

  • Svadba bez zbytočných výdavkov: Kde a ako nájsť ideálne miesto?
  • Půjčka na cokoliv má v dnešní době atraktivní parametry
  • TOP vlastnosti koberců: Na co se zaměřit při výběru koberce do domácnosti?
  • Jack Russell | Co musíte vědět před jeho pořízením?
  • Levandule – Vše o rostlině – Pěstování, množení stříhání

Tipio.sk | Barkology.sk

© 2024 - All Rights Reserved.
×

Přihlásit se

Zapomenuté heslo?
Spravovat Souhlas s cookies
K ukládání a/nebo přístupu k informacím o zařízení používáme technologie, jako jsou soubory cookie. Děláme to, abychom zlepšili zážitek z prohlížení a zobrazovali personalizované reklamy. Souhlas s těmito technologiemi nám umožní zpracovávat údaje, jako je chování při procházení nebo jedinečná ID na tomto webu. Nesouhlas nebo odvolání souhlasu může nepříznivě ovlivnit určité vlastnosti a funkce.
Funkční Vždy aktivní
Technické uložení nebo přístup je nezbytně nutný pro legitimní účel umožnění použití konkrétní služby, kterou si odběratel nebo uživatel výslovně vyžádal, nebo pouze za účelem provedení přenosu sdělení prostřednictvím sítě elektronických komunikací.
Předvolby
Technické uložení nebo přístup je nezbytný pro legitimní účel ukládání preferencí, které nejsou požadovány odběratelem nebo uživatelem.
Statistiky
Technické uložení nebo přístup, který se používá výhradně pro statistické účely. Technické uložení nebo přístup, který se používá výhradně pro anonymní statistické účely. Bez předvolání, dobrovolného plnění ze strany vašeho Poskytovatele internetových služeb nebo dalších záznamů od třetí strany nelze informace, uložené nebo získané pouze pro tento účel, obvykle použít k vaší identifikaci.
Marketing
Technické uložení nebo přístup je nutný k vytvoření uživatelských profilů za účelem zasílání reklamy nebo sledování uživatele na webových stránkách nebo několika webových stránkách pro podobné marketingové účely.
Spravovat možnosti Spravovat služby Správa {vendor_count} prodejců Přečtěte si více o těchto účelech
Zobrazit předvolby
{title} {title} {title}