Co je tarhoňa: a jak ji připravit jako přílohu?
Tarhoňa je druh vaječné těstoviny, která je velmi oblíbená na Slovensku a v Maďarsku. U nás zatím není tolik!-->…
Vyzkoušejte recepty na chutné přílohy a omáčky k jídlům na Tipio.cz. Stravujte se zdravě. Přílohy a omáčky skvěle doplní chuť vašeho jídla. Jaké přílohy a omáčky máte na výběr?
Přílohy
Některá hlavní jídla si bez chutné a zdravé přílohy neumíme představit.
Základní přílohou k masu bývá jemná bramborová kaše či grilovaná zelenina. Jako zeleninovou přílohu můžete také vyzkoušet zeleninové hranolky pečené v troubě.
Jako přílohu k masu můžete vyzkoušet domácí čalamádu, tarhoňu nebo dušenou mrkev. K polévke si připravte chutné domácí nudle.