Nejpopulárnější aplikace našich smartphonů. Máte je také?

Moderní doba si žádá také moderní technologie. Proto je řada smartphonů již z výroby vybavena užitečnými aplikacemi, které vám mohou usnadnit nebo zpříjemnit pracovní den i volný čas. Které aplikace byste měli i vy určitě mít ve svém mobilním telefonu?

Zdroj foto: ra2 studio / Shutterstock.com

Jednoduchá komunikace s okolním světem, zpříjemnění kterékoliv chvíle nebo jasné a zřetelné zaznamenávání každodenních povinností. To jsou tři nejhlavnější kategorie, ve kterých se nachází ty nejpoužívanější a nejlepší aplikace dnešní doby. Zjistěte, které nemohou chybět ani vám.

Jednoduchá online komunikace

Jste typ člověka, který je neustále online a sdílí se svými přáteli či kolegy vše, co se přes den děje? Pak máte jistě staženou některou z oblíbených aplikací, které umožňují chatovat s kýmkoliv ve vašem seznamu přátel. Podívejte se na tři nejoblíbenější varianty.

Facebook messenger

Zřejmě nejvíce používaná aplikace pro komunikaci mezi lidmi. Díky sociální síti Facebook byla vytvořena i aplikace pro chatování. Kromě psaných zpráv můžete se svými přáteli komunikovat také přes klasické hovory nebo videohovory, posílat si hlasové zprávy nebo také fotografie či videa.

WhatsApp

Druhá nejoblíbenější aplikace pro online komunikaci. Ačkoliv není WhatsApp napojený přímo na Facebook, pod tuto společnost také patří. Zálohování dat, posílání textových i hlasových zpráv, bezproblémové volání. To jsou hlavní pozitiva této aplikace.

Telegram

Pokud jste příznivcem jednodušší varianty chatu a nepřejete si být propojení s Facebookem, pak je pro vás vytvořený Telegram. Tato aplikace vám umožní bezpečné a jednoduché komunikování v online prostoru se svými přáteli i kolegy.

Hudební aplikace

Hektické vstávání, rychlý pracovní oběd u monitoru nebo spěch při nákupu a rychlém útěku domů? Po takovém každodenním maratonu si zasloužíte chvíli klidu. Užijte si ji spolu s některou z aplikací, které jsou vytvořené pro volný čas (nebo prokrastinaci).

YouTube

Kdo by neznal jednu z nejoblíbenějších aplikací vůbec? Na YouTube najdete nespočet videí, videoklipů i dokumentů. Můžete se tak jednoduše dozvědět něco nového, pobavit se nebo si jen pustit oblíbený play list.

Spotify

Aplikace, která za poslední dobu vyrostla raketovou rychlostí. Podcasty se těší velké oblibě, a tak můžete mluvené slovo vašeho oblíbeného podcastera poslouchat i vy právě přes tuto aplikaci. Kromě mluveného slova si můžete poslechnout i kteroukoliv píseň nebo hudební album. V případě prémiového účtu můžete poslouchat také off-line.

Pro zaznamenání úkolů i důležitých dat

Poslední rubrikou v oblíbených aplikacích je ta organizační. Do této kategorie spadají různé diáře i upomínky, které vám mohou pomáhat nezapomenout na denní úkoly nebo výročí.

Menstruační kalendář

Tato aplikace je pro ženy. Menstruaci si totiž mohou zaznamenávat přehledně do aplikace, která jim vypočítá nejen datum další menstruace, ale také například plodné dny. Aplikace umožňuje také zapisování různých poznámek, mezi něž patří například léky, datum pohlavního styku nebo bolest při menstruaci.

Google Keep

Google má několik opravdu vychytaných vlastních aplikací, bez nichž se uživatelé jen těžko obejdou. Aby byl váš den dobře zorganizovaný, můžete vedle klasického diáře používat také Google Keep. Do něj můžete zapisovat (a sdílet s určitými lidmi) „to do listy“.

Usnadněte si život díky moderním aplikacím, s nimiž bude každý den nejen více zorganizovaný, ale také plný pohody, klidu a zábavy.

Mohlo by se Vám také líbit
Zanechte odpověď

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.